HATAY / ARSUZ - Nardüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Yeşim YEŞİLOĞLU KÖYBAŞI tarafından Bilinguo Carnival of Languages (Dillerin Bilingual Karnavalı) adlı eTwinning projesi Romanya’dan 2, Polonya’dan 1 ve Türkiye’den de 2 ortak olmak üzere toplam 5 okulla çalışılmaya başlanmıştır.

Uluslararası Ana Dili Günü(İnternational Mother Language Day), UNESCO tarafından 17 Kasım 1999'da 21 Şubat olarak açıklanmıştır.Projemiz kapsamında "21 Şubat Anadil Günü" etkinliği olarak  akrostiş ve slogan hazırlanmıştır.

Projemizin adı:Traditional Clothing (Yöresel Kıyafetler)

İtalya,Ürdün,Türkiye(Sahil Kız Meslek ve Nardüzü MTAL.)

Ortak katılımcılarıyla  gerçekleştirdiğimiz sunumumuz.

Projemizin adı:Traditional Clothing

İtalya,Ürdün,Türkiye(Sahil Kız Meslek ve Nardüzü MTAL.)

3 ülke 4 okul

Ekm

Okulumuza 2 kupa kazandıran sevgili öğrencilerimize ve emeği geçen değerli öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.

Ekm

İlçe Kros yarışması 2.si olan öğrencilerimizi ve emek veren değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

İlçemizde düzenlenen Voleybol Turnuvasında İlçe 2. si olan Okulumuz Voleybol takımımızı TEBRİK EDİYORUZ .

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Banu İMADOĞLU' na  şükranlarımızı sunarız.